Yritys

Blucon Oy/Blucon One

2290804-4
Perintötie 8 B 8
01510 Vantaa

Blucon One on osa Blucon Oy:tä ja se eriytettiin omaksi liiketoiminta osa-alueeksi vuonna 2019. Blucon One keskittyy sähköautojen latausjärjestelmien asennuksiin ja huoltoon sekä sähkösuunnitteluun.  Toimimme sahkö-, LVI- ja rakennusaloilla tuottaen sähköautojen latausratkaisuja ja linjasaneerauksia.

Blucon Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistöjen tärkeimpiin remontteihin erikoistunut yritys. Blucon Oy on perustettu vuonna 2009. Olemme toteuttaneet toimihistoriamme aikana lukuisia kiinteistöjen tärkeimpiä remontteja. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, säätiöt, yritykset sekä yksityiset asunto-osakeyhtiöissä asuvat henkilöt.

Haluamme olla alamme parhaita ja teemme jatkuvasti töitä kehittääksemme palveluamme. Huolehdimme asiakkaan tarpeista aina suunnittelusta työn luovutukseen saakka. Olemme valmiina palvelemaan luovutuksen jälkeenkin.

Blucon Oy numeroina

2009

Perustettu

15

Työntekijää

2,4 milj./€

Liikevaihto 2019

Toimintamallimme

Olemme tunnettuja työn laadusta ja aikataulujen noudattamisesta. Meillä työntekijät nauttivat työstään ja tavoitteenamme on olla paras myös työnantajana. Seuraamme remontin etenemistä tarkasti. Annamme työllemme aina 2 vuoden takuun sekä olemme työstä vastuussa 10 vuotta.

Jätä tarjouspyyntö

Ota yhteytta asiantuntijaamme niin keskustellaan taloyhtiönne tarpeista tarkemmin.
    Valitse tiedosto tietokoneelta.

    * Pakollinen kenttä.

    Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää